Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser
search
  • Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser
  • Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser
  • Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser
  • Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser
  • Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser
  • Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser
  • Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser
  • Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser

Siemens SN63HX42VE inbouwvaatwasser

€742.98

Deze Siemens vaatwasser heeft een grote capaciteit van 13 couverts en beschikt over programma's met onder andere; IntensiveZone, Eco, HalveBelading en een varioSpeed Plus functie om programma's tot 66% te verkorten. De varioFlex korven en de rackMatic zorgen voor meer flexibiliteit in de vaatwasser, waarbij de HomeConnect app voor nog meer gebruikersgemak zorgt. Wil je weten of het programma nog bezig is? check dan de infoLight vloerprojectie.

Quantity

Voorzien van:
HomeConnect
varioSpeedPlus
IntensiveZone

VarioSpeed Plus, nog sneller afwassen
Deze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 66%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.
varioFlex korven, flexibele ruimte
De inhoud van de vaatwasser bied meer flexibilteit met de varioFlex korven. De bovenkorf beschikt namelijk over kopjeshouders en bordenhouders die je kan uitklappen. De onderkorf beschikt over bordenhouders. Met de handgrepen aan de zijkanten trek je gemakkelijk de korven uit de wasmachine.
HomeConnect, app op je smartphone
Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.infoLight, projectie op de vloer
Met deze vaatwasser houdt je gemakkelijk het programma bij. Met de infoLight functie wordt er een projectie op de vloer getoond. Er wordt een blauw licht geprojecteert als het gekozen programma loopt en stopt wanneer het klaar is.
AquaSensor, bespaar water en energie
Door de AquaSensor wordt het spoelwatervolume geoptimaliseerd. Vaat wat erg vuil is wordt eerst goed afgespoeld en wordt het aantal spoelgangen op de vervuilingsgraad afgestemd.
De juiste temperatuur
Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
VarioLade, voor meer ruimte

DoseerAssistent
Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.

Kenmerken :
HomeConnect app - IntensiveZone - VarioSpeedPlus - MachineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Warmtewisselaar - AquaSensor - Resttijdindicatie - infoLight - varioFlex korven - varioLade - iQdrive motor - aquaStop - rackMatic
Programma's
6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Snel 45 °C, Favoriet
4 Speciale functies: Home Connect, intensiveZone, halveBelading, Speed on demand - varioSpeed Plus
machineCare
Voorspoelen

5 Items
Comments (0)
No customer reviews for the moment.