Siemens WT45H207NL warmtepompdroger
search
  • Siemens WT45H207NL warmtepompdroger
  • Siemens WT45H207NL warmtepompdroger
  • Siemens WT45H207NL warmtepompdroger
  • Siemens WT45H207NL warmtepompdroger
  • Siemens WT45H207NL warmtepompdroger

Siemens WT45H207NL warmtepompdroger

€ 869,00
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

Geschikt voor 8 kilo wasgoed.

Droog uiterst energiezuinig met energielabel A++. Als u bewust om wilt gaan met uw energieverbruik, is een droger met energlabel A++ een goede keuze. Door efficiënt om te gaan met energie wordt dit hoge energielabel behaald. Zo weet u zeker dat u een duurzame keuze maakt. 

Droog nooit langer dan nodig. Slimme sensoren houden uw droogtrommel nauwlettend in de gaten, zodat de was gelijkmatig en gecontroleerd wordt gedroogd. De temperatuursensoren beschermen tegen oververhitting en de vochtsensoren meten de vochtigheid van de stoffen. Zo droogt u nooit langer dan nodig wat goed is voor uw kleding én het energieverbruik. 

Zacht droogprogramma voor outdoorkleding. Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden, zeker tijdens het drogen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten om uw kleding optimaal te drogen.

Verwijder pluis een stuk eenvoudiger. Het easyClean filter maakt het verwijderen van pluis uit het filter een stuk eenvoudiger. Een schoon filter zorgt voor een energiezuinig droogproces en verlengt de levensduur van de wasdroger. 

Droog uw was binnen 40 minuten met superKort 40. Met het superKort 40 droogprogramma is uw wasgoed in 40 minuten weer droog. Dankzij optimale temperatuurregeling en een speciale afkoelfase is het wasgoed sneller maar evengoed zorgvuldig droog. 

Optimaal zicht op uw was dankzij heldere trommelverlichting De ledverlichting in de droogtrommel gaat aan zodra u de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start. De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen. 

softDry trommelsysteem. Dit unieke structuur zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was voorzichtiger en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe trommelopbouw laat het wasgoed moeiteloos door de trommel glijden voor een perfect resultaat.

3 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.